Friday, August 21, 2009

Point Cerita Untuk Satu Minggu

Aku sangat ingin pegi bercuti. Ok sile berangan.

Aku ngah tunggu Lesen P kuar. Pasni bile cuti bleh jalan-jalan cari pasal sendiri. Nak tunggu ayah bawak, jenuh la nak tunggu ayah amik cuti huhu.

Rumah hampir siap renovate. Secara tiba-tiba rasa macam tak berapa nak selamat dok 'rumah baru' ni.

Renovation kat rumah buatkan aku jarang layan tv cuti ni.

Bilik baru aku ngan Aina ada aircond 'hadiah' dari uncle n auntie bekas jiran hikhik.

Mid sem break ni, laptop dan buku-buku hanya untuk dijeling je. Tak sedar diri keje melambak, test menunggu. Say Hi Hi secara mesra pada katil dan movie.

Ein 'cite-cite' ngan aku pasal kehidupan dia pas nikah, aku pun respon la pape yang aku bleh tolong untuk tenangkan hati dia, sehingga satu hari dia cakap, "Kina ni macam orang dah kawin kan." Erk.

Kalau la cik beskal oren aku bleh dilipat-lipat.

Minggu ni semua dapat kumpul sama sebelum Luqman terbang balik US Isnin nanti. Ada ayah, mak, aku, Luqman, Mohsein, Jihad, Muazzin, Aina, Hakim. Semua ada, BEST!

Salam Ramadhan untuk semua @senyum

3 comments:

Monkey D Luffy said...

bestnya dapat rasa rumah diupgrade

Anonymous said...

krm slm kat en cikedoong~! ^.^

happy ramadhan to u

sakinah said...

en luffy: best best. tapi rasa cam xbape nak selamat

anonymous: encik cikedoong > wsalam :)