Tuesday, July 07, 2009

Bagus Maxis

Tahukah anda?

Maxis Broadband, yang kaler itam tu (aku lupe model ape), selain menjadi tukang connect internet, ia juga mempunyai satu lagi fungsi yang berguna.

Ia mampu mendodoikan kita.

Pukul 12, lepas gosok baju, mata segar bugar. Langsung tiada napsu untuk tdo. Connect internet guna Pak Cik Maxis.

Bukak browser.
1 minit. Tak de pape kuar.
2 minit, kosong.
3 minit, masih kosong ...
4 minit, yawnnn..~

Sampai sekarang, pukul 1:20 (campur berpuluh-puluh kali nguap) aku tak berjaya masuk page page yang aku nak masuk.

Cabut Maxis ngan penuh 'kasih sayang', on wifi. Nasib baik. Bukak blogger.

Ok sudah bernapsu untuk tdo sekarang. Terima kasih Maxis. Jasamu dihargai.

Conteng-conteng: Ada kaitan ngan fair usage ke?
Unlimited lah sangat.

5 comments:

moon said...

apesal truk sgt maxis tu? kalo celcom ade limit sampai 5G. tp ari tu pena gak lebih sampai 7G tp stil ok lg. ta phmla concept fair usage ni cane

sakinah said...

ku pun dah penin
tapi haritu dulu, 3 4 minggu pertama gune ok je, sekarang hampeh tahap gaban

camtu kot fair usage
dah lebih limit, dia slowkan
mongek tol

unlimited taik kucin

YAN^S said...

aku ada masalah ngan celcom.. hang ada masalah ngan maxis.. habis tu mana yg tak de masalah

sakinah said...

yang takde masalah kat uk us nun. smooth clean n clear je haha

fiella said...

maxis pun de problem ke?br ingat nk try celcom broadband business..tp skrg ni pki streamxy, still ok lg.bole laaa...