Thursday, October 08, 2009

Jadual Exam Muktamad~


20 Nov sudah diawalkan jadi 6 Nov. Masa pun berubah jadi 9 pagi. Hurm patut hepi ka sedih ka?

Oh menengok tulisan sendiri wat saye asyik tergelak.
Pasai teringat satu mende.
Kawan selalu kata tulisan saye macam budak tadika. Sebab sejibik-sejibik.
Penah satu hari, mase dia menengok (aku mesti teringat Aina lau sebut perkataan ni hahaha) saye isi borang (borang pos laju kot), dia gelak-gelak. Ape yang kelakar ntah.
Pastu dia amik pen kat tangan saye, dia isikan borang-borang itu. Oh dan juge alamat atas sampul. Maka saye jadi tukang lekat je.

Hurm, tulisan cam budak tadika; walaupun tulisan dorang comot-comot, tetap chomel.
Make tulisan saye chomel lah kan kan.
Haha.

Oh lagi. Disebabkan entry di bawah, make ramai pule yang ym saye dan kate, bukan USM je kot. semua U pun same.
Hehe memang pun.
Tapi. Ni senarnye paper dalam kampus kami. Tu pasal sebut USM ja @jelir
Akhbar makmal ini dari kakak-kakak abang-abang tahun akhir major kewartawanan dan dikuarkan setiap Isnin. Hehe.

Conteng-conteng: Zhu ni hao yun, Sakinah!

3 comments:

NurSyuhada said...

"Pastu dia amik pen kat tangan saye, dia isikan borang-borang itu. Oh dan juge alamat atas sampul"

*ini macam romantik
ngee~ ;D

sakinah said...

erk?
ye ke? *garu2 dagu*

NurSyuhada said...

Dah tak macam dah
memang romantik pun.
weee~ ; )